Actualidad Ayuntamiento de Palma Eventos Salud Sociedad

500 nins i nines seran demà socorristes per un dia a la platja de Ciutat Jardí

  • Per tercer any es celebra aquesta activitat a una platja del municipi amb infants d’escoletes d’estiu, a més de tots els que es vulguin afegir 
  • Entre altres activitats, participaran a jocs i gimcanes, aprendran a fer un rescat a l’aigua o practicaran una reanimació cardiopulmonar
  • Al llarg de l’estiu s’han programat diverses activitats a les diferents platges del municipi de Palma

Palma, 10 juliol de 2017.– 500 nins i nines participaran demà a la platja de Ciutat Jardí a l’activitat “Socorrista per un dia” i aprendran, mentre es diverteixen, quin és el treball del servei de Salvament de platges de Palma. Demà, hi haurà 500 nous titulats com a”Socorristes Junior”, lluint els seus diplomes.

Per tercer any, es tornarà a omplir una de les platges de la ciutat de petits, procedents d’escoletes d’estiu, a més de tots aquells que es vulguin afegir, per donar-los a conèixer el treball dels socorristes i ensenyar-los prevenció en el medi aquàtic.

Els infants participaran a diverses activitats,juntament amb els socorristes de l’empresa Emergències Setmil, que gestiona aquest servei a les platges del municipi. Es prepararan físicament amb gimcanes amb missatges de nàufrags, i jocs, com un futbolí humà. També aprendran a fer un rescat a l’aigua, pujant a una de les embarcacions i a una de les moto d’aigua de socorrisme.

A més practicaran una reanimació cardiopulmonar i primers auxilis i com és una ambulància per dins i tot el que porta.

També hi haurà activitats per tenir cura del mediambient (una piscina plena de peixos i animals marins i en el que han de”pescar” amb imants aquells elements que són nocius per al mediambient). I no faltarà un fotomaton perquè els nins i nines es puguin endur un bon record de la jornada.

Tot el conjunt d’aquestes activitats tenen l’objectiu de formar-los en prevenció, autoprotecció i respecte pel medi ambient i es desenvoluparan a la platja de Ciutat Jardí entre les 09.00 i les 13.00.

A més d’aquesta activitat, se n’han programat altres sobre protecció solar, primers auxilis, salvar una vida o la maniobra heimlich, de prevenció sobre meduses o de conscienciació per a no tudar aigua, que se celebraran al llarg de tot l’estiu a les diferents platges del municipi de Palma.

3 comments

  1. Once more, I discover numerous attention-grabbing persons and topics to discuss listed here.
    In the event you continue to have some issues remaining – be at liberty to write down me.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.